and Sports > Tennis > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Padel tennis > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Health clubs & gyms > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Gymnastics > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Indoor cycling (Spinning) > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Pilates > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Jogging > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Aerobic > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Valencian frontó > Club Tennis Reus Monterols

Club Tennis Reus Monterols

Contact

Ramon Miralles
977 751 560
info@tennismonterols.cat
El Monterols: descobreix les infinites maneres de gaudir-lo

Tennis i Pàdel, l’essència del Monterols
El Club Tennis Reus Monterols és un club multiesportiu amb una activitat principalment familiar. Tant els adults com els més petits poden jugar a tennis i pàdel o perfeccionar el seu nivell a la nostra escola. També es pot gaudir d’una estona de diversió familiar a la piscina, al frontó, al camp de futbol, als gronxadors... I com a novetat, disposem d'un nou Fitness Center on poden divertir-se i fer salut. El Monterols actualment disposa de 8 pistes de pàdel i 16 de tennis convertint-se amb el Club amb més pistes de pàdel i tennis de la província.

El Fitness Center més complet de Reus
Al Club Tennis Reus Monterols contínuament innovem per oferir més i millors serveis i instal·lacions als nostres socis. Al 2011 vam inaugurar un nou edifici de 1.500 m2 on hem ubicat el Fitness Center i uns nous vestuaris totalment equipats, sauna, etc. Oferim diverses novetats, com el Women’s Corner, el Circuit Series o la Power Plate (plataforma vibratòria amb entrenament sense esforç), a més de moltes classes dirigides (Spinning, tonificació, Pilates, Bodypump, Bodybalance..) per passar una bona estona i posar-se en forma fent esport.

Un Club d’ambient familiar
Per aconseguir crear un bon ambient, on tothom es senti còmode i integrat, es permet que els familiars d’un soci (parella i fills) gaudeixin gratuïtament d’alguns serveis del Club com: la piscina, els vestuaris, la sauna, etc. Si també volen practicar tennis, pàdel o utilitzar el Fitness Center, ho poden fer amb unes quotes reduïdes. El Monterols està situat a només 2 minuts de Reus, en un fantàstic paratge, on practicar esport rodejat de natura ho fa molt més agradable. A més, sempre trobaràs lloc per aparcar gràcies a l'aparcament gratuït del que disposem.

Al Monterols trobaràs totes les comoditats per practicar esport en família!

Addresses and schedules

Club Tennis Reus Monterols
Carretera de Cambrils, Km. 1. 43206. REUS 
Gmap
See map