and Sports > Tenis > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Pádel > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Gimnasios > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Gimnasia > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Spinning > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Pilates > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Correr > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Aerobic > Club Tennis Reus Monterols
and Sports > Frontón > Club Tennis Reus Monterols

Club Tennis Reus Monterols

Contacto

Ramon Miralles
977 751 560
info@tennismonterols.cat
El Monterols: descobreix les infinites maneres de gaudir-lo

Tennis i Pàdel, l’essència del Monterols
El Club Tennis Reus Monterols és un club multiesportiu amb una activitat principalment familiar. Tant els adults com els més petits poden jugar a tennis i pàdel o perfeccionar el seu nivell a la nostra escola. També es pot gaudir d’una estona de diversió familiar a la piscina, al frontó, al camp de futbol, als gronxadors... I com a novetat, disposem d'un nou Fitness Center on poden divertir-se i fer salut. El Monterols actualment disposa de 8 pistes de pàdel i 16 de tennis convertint-se amb el Club amb més pistes de pàdel i tennis de la província.

El Fitness Center més complet de Reus
Al Club Tennis Reus Monterols contínuament innovem per oferir més i millors serveis i instal·lacions als nostres socis. Al 2011 vam inaugurar un nou edifici de 1.500 m2 on hem ubicat el Fitness Center i uns nous vestuaris totalment equipats, sauna, etc. Oferim diverses novetats, com el Women’s Corner, el Circuit Series o la Power Plate (plataforma vibratòria amb entrenament sense esforç), a més de moltes classes dirigides (Spinning, tonificació, Pilates, Bodypump, Bodybalance..) per passar una bona estona i posar-se en forma fent esport.

Un Club d’ambient familiar
Per aconseguir crear un bon ambient, on tothom es senti còmode i integrat, es permet que els familiars d’un soci (parella i fills) gaudeixin gratuïtament d’alguns serveis del Club com: la piscina, els vestuaris, la sauna, etc. Si també volen practicar tennis, pàdel o utilitzar el Fitness Center, ho poden fer amb unes quotes reduïdes. El Monterols està situat a només 2 minuts de Reus, en un fantàstic paratge, on practicar esport rodejat de natura ho fa molt més agradable. A més, sempre trobaràs lloc per aparcar gràcies a l'aparcament gratuït del que disposem.

Al Monterols trobaràs totes les comoditats per practicar esport en família!

Direcciones y horarios

Club Tennis Reus Monterols
Carretera de Cambrils, Km. 1. 43206. REUS 
Gmap
Ver mapa